Knutselpakket

Knutselen, daar worden veel kinderen blij van, en ik ook. Natuurlijk vind ik het super leuk als jij met je vriendjes en vriendinnetjes jouw kinderfeestje komt vieren in mijn knutselschuur. Maar als papa en mama daar nou toch iets anders over denken heb ik iets super leuks bedacht. Je gaat dan gewoon thuis knutselen, met heel veel leuke knutselspullen die ik speciaal voor jouw in een pakket heb gestopt, gaaf toch. En trouwens, een knutselpakket kan je natuurlijk ook gewoon bestellen om tijdens de kerstvakantie lekker te gaan knutselen.

Je kan dus bijna elke workshop ook als knutselpakket bestellen. Ik kan voor jouw en je vriendinnetjes bijvoorbeeld een pakket maken zodat jullie allemaal hele mooie sieradendoosjes kunnen gaan maken. Maar komen er ook jongens, tja die vinden een sieradendoosje misschien niet leuk om te maken, geen probleem…dan kunnen de jongens misschien een L.ego pop pimpen of een mooie klok maken en de meiden een sieradendoosje.

Maar dan wil je nu misschien ook wel weten wat ik allemaal in het pakket stop voor jouw. Allereerst gooi ik heel veel confetti in een doos, het is tenslotte feest. Daarna tel ik de ondergronden uit, dus bijvoorbeeld 3 klokken en 3 sieradendoosjes. Jullie gaan de sieradendoosjes eerst een kleurtje geven, dus doe ik voldoende potjes verf in de doos zodat jullie kunnen verven. Daarna ga ik diamantjes, glitters, stickers en nog veel meer versiersels verzamelen en in zakjes doen, voldoende voor iedereen om een gaaf sieradendoosje of klok te kunnen pimpen. Een mooi tasje voor ieder kind om zijn creatie mee naar huis te nemen mag natuurlijk ook niet ontbreken. En voor de jarige doe ik er nog een klein kadootje bij! Hoe leuk is dat dan…. Ik hoop dat je na het lezen van deze blog enthousiast bent geworden om thuis je knutselfeestje te gaan vieren en dat ik voor jouw een mooi knutselpakket mag gaan samenstellen. Bestellen van je de knutselpakketten kan via de website, maar heb je een ander idee of een vraag, je mag mij altijd ook bellen of mailen voor overleg.27 sep 2022