Dit zijn onze reviews

Van onze feestvierders hebben we de volgende reviews gehad:


Activiteit op 19 april 2024
Wat een leuk feestje! Van begin tot eind vrolijk en leuk. We hebben ons omgekleed in gekke kleding, we hebben prachtige Ibiza hoedjes geknutseld onder goede begeleiding en daarna hebben we nog gefeest! En we mochten ook iets leuks uitzoeken in de winkel. De locatie is netjes en vrolijk ingericht en de begeleiding van Els is super goed. Alles bij elkaar een super uitje!
Willem, Danielle en Evi
Activiteit op 29 maart 2024
Wat een feest was het! Onze dochter werd 7 en is altijd druk met knutselen, we zochten dus een feestje met een knutselactiviteit. Het feestje was met verkleden, schminken en disco nog veel meer dan dat! Els heeft het tot in de puntjes verzorgd en zorgt voor een prettige sfeer bij de kinderen. In alle rust knutselen, ze zelf creatief laten zijn en lekker dansen op de muziek. Wat een pret (ook voor ons als ouders), echt een aanrader!
Renske Greven
Activiteit op 15 maart 2024
Els maakt er echt een feestje van. Ons contact vooraf vond ik erg prettig en ze zorgt ervoor dat je echt naar het kinderfeestje toeleeft. Het feest zelf was top. Aan alles wordt gedacht. Schmink, verkleedkleren, knutsel en meer. Ik heb onze dochter van begin tot eind zien stralen. Kortom, als je een ontspannen kinderfeestje wilt (want Els regelt alles) waar nog lang over wordt nagepraat, kies voor Hiep en Hoera kinderfeestjes.
Ity
Activiteit op 8 maart 2024
Een top feestje gehad met kinderen tussen 10-12 jaar. Els kan goed inspelen op wat oudere kinderen leuk vinden. Servies beschilderd, hoeden en pruiken gepast. En vooral de karaoke met zelf uitgekozen liedjes was een succes.
Yvonne Visser
Activiteit op 2 maart 2024
Hadewych vond alles leuk, het verkleden, knutselen en dansen. Ook haar vriendjes en vriendinnetjes hebben zich ontzettend goed vermaakt. Els is een fijn persoon en legt geduldig uit wat de bedoeling is. We komen vast nog een keer 👍🏻
Nynke Kooi
Activiteit op 6 maart 2024
Onze dochter heeft hier haar zesde verjaardag mogen vieren met haar vriendinnen. Het feestje was bovenverwachting leuk. Els had aan alles gedacht en maakte er een onvergetelijke middag van voor de kids. Een kinderfeestje bij Els is gezellig, veelzijdig en ontzettend creatief. Naast het knutselen werden ook de verkleedhoek en de kinderdisco erg gewaardeerd. Kortom, wil je een onvergetelijk en superleuk kinderfeestje voor je kind? Dan raad ik Els met haar gezellige knutselschuur zéker aan!
Barbara
Activiteit op 7 maart 2024
Wat een knaller van een feestje was dit! Zó compleet, vol met verrassingen, heel goede verdeling van de energie en bovenal: heel lieve en duidelijke begeleiding door Els! Bedankt!
Margreet
Activiteit op 16 februari 2024
Mijn dochter haar feestje was een dikke hit! Disco,verkleden,glitter en knutselen. Kwam allemaal mooi samen :-) Els is een pro! Er wordt nog gesproken over het feestje door haar vriendinnen op school. Dank je wel!
Marijn
Activiteit op 1 maart 2024
We vierden het eerste kinderfeestje van onze zoon bij Els in de knutselschuur. En wat een feest was dat! Wat heeft onze zoon genoten. Hij is gek op knutselen en mocht samen met zijn vriendjes en vriendinnetjes een klok maken en versieren. Els heeft hem echt in het zonnetje gezet en hij voelde zich echt jarig! Pannenkoeken eten, verkleden, een mini disco, niks is te gek en het kon allemaal! Wij komen graag nog een keer terug! Dankjewel Els!
Lonneke Balvers
Activiteit op 3 februari 2024
Wat heeft onze dochter een geweldig kinderfeestje gehad! Ook kregen wij van alle ouders een berichtje dat hun kinderen niet konden stoppen met praten over het feestje. Groter compliment dan dit is er niet. Els bedankt en tot de volgende!
Shanice
Activiteit op 10 januari 2024
Enorm genoten! Super goed geregeld en erg gezellig Aanrader voor een onvergetelijk kinderfeestje Bedankt Els!
Mariet
Activiteit op 6 januari 2024
Onwijs gezellig kinderfeestje gehad. Alles was top geregeld en de kinderen hebben genoten! Onze dochter heeft het al over haar kinderfeestje voor volgend jaar die ze weer bij Els wilt komen vieren 🥳
Mirjam
Activiteit op 15 december 2023
Voor de 6e verjaardag van onze dochter zijn we met haar en een stel vriendinnetjes bij de knutselschuur geweest. Ze vond het helemaal geweldig! De kleine dametjes werden goed begeleid en leuk betrokken gehouden bij alle festiviteiten. Ze kwamen allemaal thuis met enthousiaste verhalen.
Sandra Veen
Activiteit op 6 december 2023
Wat een super leuke ruimte heeft Els voor een feest 🥳. Onze dochter en haar vriendinnen hebben een heerlijke middag gehad.
Karin de Bruyn
Activiteit op 13 december 2023
Ontzettend leuk kinderfeestje gehad bij els! We waren hier voor de eerste keer en wat hebben de meiden genoten! Lekker Knutselen verkleden niks was te gek. Lieve en geduldige vrouw zeker een aanrader wij komen hier zeker volgend jaar terug voor opnieuw een gezellig kinderfeestje!!
Mandy
Activiteit op 24 november 2023
Els heeft het feestje weer goed verzorgd. De knutselschuur is geweldig en de activiteiten waren niet te lang en niet te kort. Ook qua snoepgoed precies goed. Alle kinderen vonden het een geweldig leuk feest.
Mariska
Activiteit op 22 november 2023
Wat een feest! Els doet en zo zo zo enorm leuk. Fiene en haar vriendinnen hebben zo GENOTEN. Een dikke dank je wel. En wie weet…zijn we er volgend jaar weer.
Yvette
Activiteit op 21 november 2023
Wat een ontzettend leuk feestje heeft onze dochter gehad. Glittertjes, eenhoorns, verkleden, dansen, wat lekkers erbij... precies wat past bij alle meiden van 5 jaar! Iedereen ging met een blij gevoel en een super leuke ervaring naar huis.
Annette
Activiteit op 4 november 2023
Wij willen Els heel erg bedanken voor de leuke verjaardag die onze dochtertje van 3 jaar heeft gehad. Wij hadden gekozen voor een heksenfeestje en alle vriendjes en vriendinnetjes, groot en klein, waren welkom. Ook de ouders werden hartelijk ontvangen. Het was laagdrempelig, had een hele leuke sprookjesachtige sfeer en was leuk georganiseerd. Zeker een aanrader!
Vandana
Activiteit op 8 november 2023
Het was van het begin tot het einde een heel relaxed en super gezellig feestje. De omgeving ziet er zo feestelijk uit. De meiden hebben zichtbaar genoten van alles. Bedankt Els voor het fijne feestje!
Lieve
Activiteit op 11 oktober 2023
Mijn dochter vierde haar 7de verjaardag bij Hiep en Hoera kinderfeestjes en wat was het leuk! Zingen, cadeautjes, verkleden, schminken en een tas versieren en nog even shoppen voordat we naar huis gingen. Echt een aanrader! Bedankt Els!
Marjolein
Activiteit op 5 oktober 2023
Deze dag gaan de meisjes nooit meer vergeten. Wat een feest en wat een onwijs leuke en mooie dingen. De meiden vonden het , het gaafste feestje ooit. Bedankt voor deze onwijs leuke gave middag.
Veronica
Activiteit op 23 september 2023
Hoi We hadden een funky feestje met spiegels maken. Hoe leuk was dat! Er zijn zoveel leuke dingen om aan te trekken en mee te knutselen. En dan ook nog de tafel aan de kant voor een te gekke disco als afsluiting. Super geregeld. De kinderen hebben het geweldig gehad. Dankjewel Els
Fleur
Activiteit op 22 september 2023
Het BESTE feestje die ik ooit heb gehad.. waren de eerste woorden die werden gezegd in de auto. Dat zegt wel genoeg! Mijn dochter heeft genoten, samen met al haar vriendinnetjes! Els heeft het allemaal netjes verzorgd.
Natasja
Activiteit op 22 september 2023
Genoten van een leuk en goed georganiseerd kinderfeestje! Mijn dochter heeft heel de middag een brede lach van oor tot oor gehad. Echt een aanrader.
Lieke van Heugten
Activiteit op 13 september 2023
Wat een topfeestje! Alles tot in de puntjes verzorgd. “Het beste feestje OOIT!” aldus mijn dochter.
Marlies
Activiteit op 7 juli 2023
Kinderfeestje van onze dochter van echt een feestje bij hiep en hoera! Alles tot in de puntjes en voor ieder wat wils. Els neemt alles uit handen en heeft er een top feest van gemaakt!
Marleen
Activiteit op 7 juli 2023
Bij Hiep en Hoera weten ze hoe je een echt feestje viert! Als je wil neemt Els je alles uit handen en wordt alles tot in de puntjes verzorgd. Onze dochter en vriendinnen hebben een super middag gehad! Bedankt!
Marleen
Activiteit op 30 juni 2023
Onze dochter die 7 jaar is geworden heeft hier haar feestje gevierd en het enorm naar haar zin gehad! Ze is samen met haar vriendinnen druk aan het knutselen geweest en hebben een hele mooie klok gemaakt. Echt een aanrader als je creatieve kinderen een leuke middag wilt bezorgen!
Dennis
Activiteit op 28 juni 2023
Vandaag een super leuk feestje gehad bij Hiep Hiep Hoera Kinderfeestjes! Wat een super plek waar je bij binnenkomst gelijk in de feeststemming bent. Heerlijk knutselen, verkleden en gezelligheid! Een absolute aanrader om je kinderfeestje te vieren.
Nita
Activiteit op 23 juni 2023
We hebben de tipitentjes gehuurd voor een slaapfeestje van onze dochter. Alles is supergoed verzorgd. Alleen ophalen en thuis neerzetten. Els is super vriendelijk. Heel flexibel met ophalen en terugbrengen. Top geregeld. Meiden hebben een superfeestje gehad.
Marjan Hoek
Activiteit op 21 juni 2023
Wat een topfeest heeft onze dochter gehad! Een goedgevuld programma wat precies lang genoeg is voor een super leuke middag. De mooie knutsel (een etagere) staat prachtig op de tafel! Onwijs leuk om te zien hoe creatief kinderen zijn met zoveel knutsel spullen! Ook de disco viel goed in de smaak! Dank je wel, Els, voor het leuke kinderfeestje!
Joëlle
Activiteit op 4 juni 2023
Het was super gezellig. Tijdens het feestje hadden wij echt plezier. Bedankt voor het organiseren. Alles was als verwacht.
Anja
Activiteit op 26 mei 2023
De jarige werd al welkom geheten op een bord buiten, en blijft de hele tijd in het zonnetje staan! Het was voor iedereen een echt feestje (allemaal rond de 6 jaar). Onze dochter vond de disco het toppunt! Maar eigenlijk vond ze alles leuk! Lekker verkleden en knutselen in een glitter, glamour en kleurrijke knutselschuur! 🤩 Els wist precies goed bij elk kind aan te sluiten en zette een fijne structuur neer! De kinderen zeiden zelfs dat het, het leukste kinderfeestje ooit was 😃🥳! Bedankt!
Chantal
Activiteit op 31 maart 2023
Super leuk! Heel goed georganiseerd. Goede planning en prima rekening gehouden met de behoeften van de kinderen.
Vincent
Activiteit op 9 maart 2023
Ik heb een onwijs leuk kinderfeestje gehad, ook alle kinderen van mijn feestje vonden het leuk! Ik vond alles van de middag leuk, verkleden en sminken, spiegel knutselen, klein disco feestje en als afsluiter pannenkoeken eten. Een geslaagde middag
Gwen
Activiteit op 27 januari 2023
Leuk ontvangst en erg leuk en gezellige workshop nailart gedaan voor het feestje van onze 10-jarige dochter. Het eten en drinken is goed verzorgd. Els stelt de kinderen erg op t gemak en kijkt goed wat ze willen, daardoor ontstond er ook ruimte voor de creativiteit vd kinderen zelf!
Tanja
Activiteit op 27 januari 2023
Een fantastische ochtend gehad met 9 blije meisjes! Cake, limo, verkleden, make-up, disco, broodje knakworst en als klap op de vuurpijl de mooie borden die ze versierd hebben. Aanrader voor een super leuk kinderfeestje! Bedankt Els!
Mariet
Activiteit op 20 januari 2023
Alles was goed geregeld door Els! De meiden hebben een superleuke middag gehad!
Danielle
Activiteit op 18 januari 2023
We hebben een ontzettend leuke middag gehad met onze jarige meid en haar vriendinnen. De ruimte is helemaal ingericht op knutselen en straalt feest uit! De meiden hebben het helemaal naar het zin gehad, en daarmee papa en mama ook 😁.
Jolien
Activiteit op 14 januari 2023
Je verjaardag vieren in de knutselschuur is echt een feestje! Onze dochter heeft een feestje van een vriendinnetje bij Els gevierd en kon niet wachten om haar eigen feestje ook in de mooie feestelijke schuur te vieren. Alles is tot in de puntjes voorbereid en verzorgd, met aandacht voor, tijdens en ook na het feestje. In de sfeervolle schuur is voor ieder wat wils, jongens en meisjes van verschillende leeftijden. Als ouder word je echt ontzorgd waardoor je optimaal kan genieten van alle blije kinderen.
Nadine
Activiteit op 6 januari 2023
Echt een super leuk feest gehad. De meiden hebben genoten. Volgens Lara was het het leukste feestje ooit!
Lara en Gerda
Activiteit op 4 januari 2023
Voor de tweede keer een onwijs leuk en creatief kinderfeestje geweest voor onze dochter. Els bedenkt elke keer weer leuke dingen en past het aan op de leeftijd. Bedankt Els en Iris, super leuk en geslaagd feestje weer!👌 Echt een aanrader voor iedereen!! 🥳
Marlous
Activiteit op 16 december 2022
Een super leuk feestje gehad bij Hiep en Hoera kinderfeestjes! Mijn dochter en haar vriendinnetjes hebben mega genoten van het feestje. Echt een aanrader☺️
Michelle
Activiteit op 19 november 2022
Ik heb een super feestje gehad bij Els in de knutselschuur. Had veel leuke keuzes aan knutsel activiteiten, en Els was heel lief en had alle aandacht voor iedereen. De middag was goed gevuld en een leuke afwisseling in activiteiten, zoals cadeautjes uitpakken, iets te eten en te drinken, verkleden, knutselen en nog even een mini disco om al onze energie eruit te dansen. Voor mijn papa en mama was het ook goed geregeld, kregen koffie en werden er ook bij betrokken. Het contact vooraf was goed en duidelijk. Zoals het is beschreven, zo beleefde ik het ook. Bedankt!!!! Namens mij en mijn papa en mama.
Jade
Activiteit op 2 december 2022
Onze zoon heeft een erg leuk kinderfeestje kunnen vieren met de complete lasergame set die we hadden gehuurd. Via internet diverse spelvormen gevonden. Een geslaagd feestje!
Marèl Gels
Activiteit op 25 november 2022
Els heeft voor ons knutseltassen verzorgd zodat wij tijdens het kinderfeestje thuis klokken konden versieren. Het was een groot succes. Er waren ruimschoots genoeg stickers en versiersels. Alle kinderen gingen blij naar huis met een tas met versierde klok, kleurplaat, gekleurd lego mannetje en nog wat stickers. Mijn dochter gaf haar feestje een 9. Kortom, zeer geslaagd. En uitstekend verzorgd door Els!
Mariska Jansen
Activiteit op 12 november 2022
Een Kinderfeestje bij Els is voor de ouder(s) ontspannen! Els heeft een geweldig ingerichte schuur en een heel goed concept opgezet. De keuze uit brons, zilver,goud bied veel mogelijkheden. Mijn dochter (10) koos voor funcky met Ibiza armbandjes. Zoals ze zelf zegt “het was super leuk”! Een feestje bij Els is zelfs voor ouders genieten!
Evelyne
Activiteit op 9 november 2022
Voor mijn 7de verjaardag heb ik mijn feestje hier gevierd met mijn vriendinnen. We hebben lekker broodjes knakworst gegeten, verkleed met glitter make up, foto’s gemaakt, een sieradendoosje versierd en nog even lekker disco gedanst. Het was een super leuk feestje!
Jinte
Activiteit op 4 november 2022
Wat hebben wij een super toffe middag gehad!! Mooie locatie, leuke sfeer en ontzettend veel mogelijkheden. Als je dochter bij thuis komst zegt mam ik heb nog nooit zo’n leuk feestje gehad dat is toch goud! Een dikke vette aanrader dus!!!
Rianne
Activiteit op 1 november 2022
Super leuk feestje gehad! Els had aan alles gedacht en de kids hebben zich super leuk vermaakt.
Esmé
Activiteit op 20 oktober 2022
Het was echt een FEESTJE! Els heeft veel aandacht voor de jarige en de andere kinderen. Allemaal blije kinderen. Zoals mijn zoontje zei: het is mijn leukste feestje ooit!
Jessica
Activiteit op 15 oktober 2022
Onze dochter vierde haar feestje met haar vriendinnen bij Els. Het gezelschap lag qua leeftijd en interesses erg uit elkaar, maar Els wist hier bijzonder goed mee om te gaan. Ook kan ze op een hele natuurlijke manier iedereen op z'n gemak laten voelen en werd het echt een feestje voor iedereen!
Chantal
Activiteit op 13 oktober 2022
Vandaag heb ik mijn feestje hier gehouden. Het was super leuk. We mochten verkleden, dansen, fotolijstje heb ik geschilderd en vanalles opgeplakt. En toen werd er ook nog eens een super leuke foto door Els gemaakt en dit zit er nu in. Dank je wel voor deze leuke middag!!
Timo
Activiteit op 12 oktober 2022
Wat een leuk feest!! Mijn dochter van 9 heeft genoten met haar vriendinnen. Heel relaxed, veel activiteiten, een geweldig ingerichte knutsel en verkleedschuur, echt een aanrader!
Ellen
Activiteit op 8 oktober 2022
Verjaardagsfeest gegeven met 8 kinderen van 9 jaar. Super goed georganiseerd in een leuke omgeving waar iedereen blij van wordt. Kinderen erg enthousiast en gaven aan dat ze thuis ook zo'n schuur wilde hebben. Zeker een aanrader, Marcel Saskia en Tessa
Marcel, Saskia en Tessa Veldhuijsen
Activiteit op 7 oktober 2022
Vanmiddag het feestje van onze dochter van 6 jaar gevierd bij Hiep en Hoera. De meiden kregen een heerlijke cupcake om te versieren en mochten zich daarna verkleden in het thema Unicorn, werden geschminkt en hebben een prachtig fotolijstje geknutseld. Super leuk ook dat er meteen een polaroidfoto gemaakt werd die in het fotolijstje kon! Els straalt enthousiasme én rust uit, waardoor er een fijne sfeer hing en alle kinderen zich op hun gemak voelden. Onze dochter heeft enorm genoten van haar feestje!
Amy van de Pol
Activiteit op 5 oktober 2022
Wat heeft onze dochter een leuk kinderfeestje gehad!!! Els is een super leuke vrouw die echt leuk is met kinderen... Eerst leuk zingen dan cakejes versieren, lekker verkleden, vogelhuisje knutselen en popcorn eten, Disco en daarna heerlijk pannenkoeken eten... Lekker zo’n 3 uur plezier gehad... Meiden plezier en wij konden heerlijk niks doen😊
Emma
Activiteit op 28 september 2022
Heel leuk georganiseerd, mijn dochter en haar vriendinnen hebben een hele leuke middag gehad. Mooie ruimte ook en heel leuk systeem met de muntjes. Top!
Danielle
Activiteit op 17 september 2022
Wauw wat was dat een super feestje! Ogen tekort om al het moois te zien. Alles top geregeld en de kinderen hadden een mooie lamp gemaakt, verkleed, geschminkt, gedanst en lekker cake / popcorn gegeten. Dankjewel Els!
Fleur
Activiteit op 31 augustus 2022
Geweldig feestje gehad voor de 6e verjaardag van onze dochter. Els doet het geweldig! Eén groot feest met alles erop en eraan!
Els
Activiteit op 3 september 2022
De knutselschuur is een leuk versierde en ontzettend gezellige plek om in aanwezig te zijn. Het feestje zelf is erg goed geregeld. Er zijn veel en mooie materialen waaruit de kinderen kunnen kiezen. Wij zijn hier nu voor ons eigen kinderfeestje geweest nadat onze dochter enthousiast van een kinderfeestje thuis kwam die daar plaats gevonden had. Om je kinderfeestje te hier laten organiseren zou ik van harte aanraden !!
Aurelia
Activiteit op 9 juli 2022
Vandaag een top feestje gehad bij Els in de knutselschuur! Onze dochter vierde haar vijfde verjaardag samen met haar broertje en acht vriendinnetjes. Best een flinke club dus maar daar draaide Els haar hand totaal niet voor om. De tijd vloog voorbij! Onze dochter zei: volgende keer wil ik een hele dag :-)! Echt een aanrader!
Anitra
Activiteit op 7 juli 2022
Het was in 1 woord geweldig!! De kids hebben enorm genoten! Alles was perfect geregeld en verzorgd
Mack oudshoorn
Activiteit op 2 juli 2022
Wat een geweldig feestje. Als je aankomt in de schuur ruikt het naar snoepjes en kom je ogen te kort om alles te kunnen zien, wat een kleuren en gezelligheid. Els neemt de kinderen onder haar hoede met kadootjes uitpakken, cakeje eten, verkleden, sminken en knutselen en als ouder kan je relaxed koffie drinken en als Je wilt uiteraard helpen. De kinderen waren super enthousiast en gingen met een prachtig knutselwerk en een kadootje naar huis. Was echt een super feestje voor de kinderen en ook voor ons!
Maarten
Activiteit op 29 juni 2022
Wat een super leuke plek en wat goed geregeld door Els! Onze dochter had een topfeestje en haar vriendjes en vriendinnetjes waren ook allemaal enthousiast. Voor ieder is er wat wils en de tijd vloog voorbij. Hele dikke aanrader!
Marloes
Activiteit op 29 juni 2022
Onze zoon heeft een geweldig feestje gehad dankzij de kist met laserguns! Lekker het bos in geweest en verder voor ons als ouders nergens over na hoeven denken. Super fijn contact gehad met Els. Door regen en onweer het feestje moeten verzetten naar een andere datum, dit was geen enkel probleem en kon snel geregeld worden. De kinderen hebben genoten!
Amy van de Pol
Activiteit op 27 juni 2022
Wat was het een geweldig leuk feest zeg Gezongen,Ibiza armbanden gemaakt en een leuk poezen thema met schminken en verkleden wat hebben de kids het leuk gehad. Ik kan dit iedereen aanraden alles word verzorgd incl afsluiting met disco 🥳🥳🥳
Yvonne Booms
Activiteit op 1 juni 2022
We hadden een wat kleiner gemengd groepje. Maar dat was geen enkel probleem, fijn contact over hoe we het gingen aanpakken. Het feestje zelf super geslaagd, allemaal blije koppies en moe en voldaan naar huis. Een feestje waar nog lang over nagepraat wordt. Top middag.
Leone
Activiteit op 28 mei 2022
Mijn dochter heeft een super leuk kinderfeestje gehad! Met 9 meiden van 6/7 jaar zijn we bij Els geweest en hebben we een Unicornfeestje gevierd. Ze hebben fotolijstjes versierd, verkleed, geschminkt en afgesloten met disco. De locatie zelf is al top, de meiden wisten niet waar ze moesten kijken! Els heeft het super begeleid, zette mijn dochter echt in het middelpunt en iedereen ging voldaan naar huis met een leuk tasje met hun knutsel en kadootje uit het winkeltje, helemaal top!
Mariska
Activiteit op 11 mei 2022
Wat een feestje is het om je kinderfeestje bij Els te vieren! Echt een aanrader! Onze dochter Fleur is 9 geworden en wist het gelijk…een poezenfeestje! Voor het feestje waren de contacten met Els al heel prettig, ze nam alle tijd om met ons mee te denken. Wat een fijne ontvangst en wat een geweldige leuke locatie! Zowel de jongens als de meisjes vonden het verkleden en het schminken helemaal leuk. De kinderen hebben LEGO poppen mogen versieren. Ze maakten er allemaal iets moois van, zo leuk om te zien. Het uitzoeken van de cadeautjes was natuurlijk een feest en omdat het heerlijk weer was, konden we in de prachtige tuin eten. Wat een heerlijke middag en wat was het een topfeestje. De kinderen hebben genoten (“leukste feestje allertijden!”). Els begeleidt met zoveel enthousiasme en zorgt ervoor dat de jarige zich ook echt helemaal jarig voelt. Wij werden als ouders volledig “ontzorgd” en konden daardoor ook volop genieten. Nogmaals ontzettend bedankt, Els! En tot volgend jaar!
Thessa
Activiteit op 9 april 2022
Echt een aanrader! Wat een topfeest! Goeie energie... en aan 't einde een super Disco!!
Astrid
Activiteit op 26 maart 2022
We hebben een fantastisch flamingo feestje gehad. Mijn dochter vierde haar 5e verjaardag met 6 vriendinnetjes en haar grote broer. Van het begin tot het einde heeft Els alles met enthousiasme begeleid. Van het cakejes versieren, de dromenvanger knutselen tot aan de afsluitende disco, alles was het groot succes. Zowel de kinderen als de ouders hebben genoten, dankjewel Els.
Silvia Broeder
Activiteit op 11 maart 2022
Wat super mooie en leuk opgezet, heel professioneel en heel uitgebreid. We hebben een onwijs leuk en geslaagd kinderfeestje, alle kids helemaal blij en leukste kinderfeestje ooit. Zelfs de ouders s avonds appjes met de pruiken op…😂 Echt een aanrader!! Volgend jaar weer zei m’n dochter… 🥳🥳
Marlous van den Hoven
Activiteit op 22 januari 2022
Super leuk kinderfeestje bij Hiep & Hoera gevierd! Alles was in de puntjes geregeld en zelf heb je er helemaal geen werk aan. Onze dochter vierde haar 6e verjaardag samen met haar 6 vriendinnetjes, dat was dolle pret! Meisjes versierden cupcakes, maakten mooie sieraden doosjes incl. naam armbandjes. Het schminken en verkleden was natuurlijk fantastisch, zoveel moois en pret voor 10! Ook de host was erg enthousiast, dat maakte de middag compleet. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Els!
Familie Velting
Activiteit op 6 november 2021
Wij hebben voor het verjaardagsfeestje van onze zoons de kist met laserpistolen gehuurd en zijn naar het Stoute Schoenenpad gegaan. De inhoud van de kist is in 1 woord top te noemen! Alles om het feestje te laten slagen, inclusief cadeaus zitten erin. De pistolen werken goed en de schmink en lintjes maken het helemaal af. Echt een aanrader als je een actief feestje buiten wilt geven!
Caren