Workshop in een tas!

Het is ook mogelijk om de super toffe workshops in een tas te bestellen. Dit kan al vanaf 1 persoon. En natuurlijk mag je ook jouw favoriete kleuren doorgeven. De tassen zijn bij ons op te halen.

We gaan er vanuit dat je enkele benodigdheden thuis hebt waaronder een schaar en lijm. Kies je voor de robot of dino timmeren, dan is een hamer ook handig.

Wil jij ook graag een feestkleding pakket erbij huren om er een echt feestje van te maken? Dat kan zeker, voor slechts 2,50 p.p.


Taartjes maken

We gaan taartjes versieren. Ik heb van te voren al taartjes gemaakt van gips. Jullie krijgen allemaal 3 taartjes die we gaan schilderen en daarna mogen jullie met glitters, diamantjes en nog veel meer leuks de taartjes nog pimpen.
12.00

Vogelvoer hanger

We gaan een vogelvoer hanger maken van oud servies. Eerst kies je een kop en schotel, die gaan we pimpen. Daarna zal ik ze aan elkaar vast plakken en ondertussen ga jij een mooie ketting rijgen waaraan je de kop en schotel kan ophangen op een mooie plek in de tuin. Natuurlijk krijg je ook vogelvoer mee zodat je de hanger gelijk kan ophangen thuis.
14.00

Fantasie schilderijtje

We gaan een schilderijtje maken voor op jouw kamer. En je mag het zo gek maken als je zelf wil, hoe tof is dat! Alles mag en niks is raar of gek! We gaan eerst een leuke achtergrond maken, daarna gaan we bedenken hoe en waarmee je het lijstje gaat versieren. Dus met gekke diere, bloemen, glitters, bloemen, diamantjes, er is zoveel te kiezen.
12.00

Mobiel

We gaan een mobiel maken die je in je kamer of thuis in de tuin ergens kan ophangen. Eerst gaan we een stok/tak versieren met wol, lintjes. Hierna maken we er mooie hangers aan.
12.00

Spiegel

We gaan een super tof spiegeltje knutselen.
14.00

Vogelhuisje

Een vogelhuisje pimpen, voor op je kamer als decoratie, maar natuurlijk kan je hem ook maken voor de vogeltjes in jouw tuin, hoe leuk.
14.00

Ibiza armbandjes

Super leuk, ibiza armbandjes maken. Blauw, groen, roze, rood, geel…. de armbandjes kan je maken in alle kleuren van de regenboog. De vrolijk gekleurde armbandjes zijn super tof voor iedere pols. Een arm vol zomerse bandjes!
12.00

Fotolijstje

Een mooi fotolijstje met een polaroid foto die we tijdens het feestje maken samen met alle kinderen. Eerst het fotolijstje verven, even laten drogen en dan nog pimpen zoals jij dit wil. Super tof voor op je eigen slaapkamer. Leuk aandenken aan een tof kinderfeestje.
12.00

Knikkerbaan Timmeren

Hoe leuk is het om je eigen Marble Mania baan te maken. Eerst gaan we de ondergrond van de knikkerbaan schilderen, hierna gaan we een parcour uitzetten met spijkertjes, en daarna gaan we de knikkerbaan nog verder versieren.
12.50

Lamp

We gaan de meest geweldige lamp ooit maken! Stofjes knippen en plakken, versieren met lintjes, roosjes, bloemen, strikjes, diamantjes, veren en nog veel meer.
14.00

Dromenvanger

Als je na dit feestje niet lekker meer kunt slapen. Maak een mooie dromenvanger met lint, bloemen, kralen, veren en nog veel meer. We gaan eerst de ring omwikkelen met chenilledraad, hierna pimpen.
14.00

Robot of Dino

Een super stoer feestje voor jongens en meisjes. Timmer je eigen robot of dino en pimp hem helemaal in stijl.
12.00

Vrolijk dier schilderen

Je gaat je favoriete dier schilderen, het dier is al voorgetekend op papier en deze ga jij zelf op het doek zetten. Met behulp van carbonpapier zet je zelf de afbeelding over op je canvasdoek. Daarna ga je het getekende dier inkleuren met verf. Als het hele schilderij geschilderd is mag je deze nog gaan versieren met andere knutselmaterialen. Stofjes, glitters, frutsels, knopen en nog veel meer. Er kan tijdens de reservering bij opmerkingen aangegeven worden welk dier of dieren je wil schilderen of misschien ben je wel fan van L.O.L. of een superheld, het kan allemaal.
14.00

Sieradendoosje & Armbandje

Pimp een super schattig doosje in de stijl van jouw feestje. Ook maak je natuurlijk een leuk armbandje om in het doosje te bewaren.
12.00

Heksenhoed

Pimp je heksenhoed, er is keuze uit een gekleurde hoed of een zwarte hoed. Leuk als je een heksenfeestje geeft.
12.00

Knettergekke hoed

Kies een hoed en maak je te gekke hoed met de leukste knutselmaterialen. Kies een tof outfit en dan maken we een knettergekke foto.
12.00

L.ego pop

Maak van deze gave L.EGO pop van 24 cm groot een versie van jezelf, een superheld of misschien wel een eenhoorn. We maken gebruik van verf en verschillend knutselmateriaal voor een tof resultaat.
14.00

Tas

Kies een van de super leuke tassen uit om helemaal in jouw stijl te pimpen.
12.00

Pruik

Pimp een te gekke pruik. Vlechtjes, staartjes, veren of bloemen in het haar alles kan en mag, niks is te gek. vanwege de moeilijkheidsgraad raden wij dit feestje aan vanaf 8 jaar.
14.00

Klok

Kan jij al klok kijken of ben je dit nog aan het leren? Maak dan zon toffe klok die helemaal past in het door jouw gekozen thema.
14.00

Wil je bestellen?

Je kunt je bestelling plaatsen door onderstaand formulier in te vullen. We bespreken met elkaar wanneer het pakket opgehaald kan worden.