Flamingo Feestje

Pink it is. Roze rokken, roze nagellak, roze make-up en nog veel meer roze....en glitters natuurlijk.

Is roze ook jouw lievelingskleur, vier dan jouw feestje in flamingo stijl.


Welk arrangement kies jij?

Brons


21.50

Zilver


24.00

Goud


27.50

Wil je reserveren?

Je kunt je reservering maken door onderstaand formulier in te vullen. Let op: de datum en tijd is een voorkeursdatum en tijd. We bespreken met elkaar of deze datum definitief is.


Wat kan je knutselen?

Hiep en Hoera heeft heel veel workshops die passen bij verschillende thema's. Je mag jouw workshop aanpassen aan het thema, maar dat moet natuurlijk niet. Het is wel de bedoeling dat alle kinderen dezelfde workshop volgen.


Vogelvoer hanger

We gaan een vogelvoer hanger maken van oud servies. Eerst kies je een kop en schotel, die gaan we pimpen. Daarna zal ik ze aan elkaar vast plakken en ondertussen ga jij een mooie ketting rijgen waaraan je de kop en schotel kan ophangen op een mooie plek in de tuin. Natuurlijk krijg je ook vogelvoer mee zodat je de hanger gelijk kan ophangen thuis.

Fantasie schilderijtje

We gaan een schilderijtje maken voor op jouw kamer. En je mag het zo gek maken als je zelf wil, hoe tof is dat! Alles mag en niks is raar of gek! We gaan eerst een leuke achtergrond maken, daarna gaan we bedenken hoe en waarmee je het lijstje gaat versieren. Dus met gekke diere, bloemen, glitters, bloemen, diamantjes, er is zoveel te kiezen.

Mobiel

We gaan een mobiel maken die je in je kamer of thuis in de tuin ergens kan ophangen. Eerst gaan we een stok/tak versieren met wol, lintjes. Hierna maken we er mooie hangers aan.

NailArt

NailArt is als het ware kunst maken op je nagels. We gaan oefenen op een lakwieltje (rondje met nagels) met het lakken van de nagels met heel veel kleurtjes nagellak en daarna versieren met behulp van dottingtools, stripers en natuurlijk glitters en diamantjes. Deze workshop is vanaf 8 jaar.

Haarband

We gaan een haarband maken. Dit is een voorbeeld van een haarband die je met kerst kan dragen, maar natuurlijk kan je van alles maken. Denk aan bijvoorbeeld een Unicorn, kikker, Mickey Mouse, of fantasie.

Etagère maken van oud servies

Stapelen, stapelen. We gaan een eigen etagère maken door oud servies op te stapelen, vast te plakken en daarna te pimpen. Leuk om je sieraden op te leggen of je snoepjes.

Servies schilderen

We gaan een bordje pimpen waar je echt van kunt eten of je zet het bordje ter decoratie op je kamer, ook helemaal hip! (nog wel even thuis afbakken) Je mag natuurlijk zelf bepalen wat je op je bordje zet. Dit kan iets zelf verzonnen zijn, maar kan bijvoorbeeld ook een afbeelding zijn van Blond Amsterdam, CreaChick, L.O.L, dieren of een unicorn.

Spiegel

We gaan een super tof spiegeltje knutselen.

Vogelhuisje

Een vogelhuisje pimpen, voor op je kamer als decoratie, maar natuurlijk kan je hem ook maken voor de vogeltjes in jouw tuin, hoe leuk.

Ibiza armbandjes

Super leuk, ibiza armbandjes maken. Blauw, groen, roze, rood, geel…. de armbandjes kan je maken in alle kleuren van de regenboog. De vrolijk gekleurde armbandjes zijn super tof voor iedere pols. Een arm vol zomerse bandjes!

Ibiza hoed

Steel jij de show op vakantie of op het schoolplein met je zelf ontworpen Ibiza hoed, gaaf toch!

Fotolijstje

Een mooi fotolijstje voor op je eigen slaapkamer maken, helemaal naar je eigen idee.

Spatten

Je gaat heerlijk gooien met verf. Je maakt een super tof schilderij. Trek niet je nieuwste kleren aan, het is een kloddertje hier en een kloddertje daar.

Lamp

We gaan de meest geweldige lamp ooit maken! Stofjes knippen en plakken, versieren met lintjes, roosjes, bloemen, strikjes, diamantjes, veren en nog veel meer.

Droomvanger

Als je na dit feestje niet lekker meer kunt slapen. Deze droomvanger kan je in elk thema maken.

Robot of Dino

Een super stoer feestje voor jongens en meisjes. Timmer je eigen robot of dino en pimp hem helemaal in stijl.

Vrolijk dier schilderen

Je gaat je favoriete dier schilderen, het dier is al voorgetekend op papier en deze ga jij zelf op het doek zetten. Met behulp van carbonpapier zet je zelf de afbeelding over op je canvasdoek. Daarna ga je het getekende dier inkleuren met verf. Als het hele schilderij geschilderd is mag je deze nog gaan versieren met andere knutselmaterialen. Stofjes, glitters, frutsels, knopen en nog veel meer. Er kan tijdens de reservering bij opmerkingen aangegeven worden welk dier of dieren je wil schilderen.

Sieradendoosje & Armbandje

Pimp een super schattig doosje in de stijl van jouw feestje. Ook maak je natuurlijk een leuk armbandje om in het doosje te bewaren.

Heksenhoed

Pimp je heksenhoed, er is keuze uit een gekleurde hoed of een zwarte hoed. Leuk als je een heksenfeestje geeft.

Knettergekke hoed

Kies een hoed en maak je te gekke hoed met de leukste knutselmaterialen. Kies een tof outfit en dan maken we een knettergekke foto.

L.ego pop

Maak van deze gave L.EGO pop van 24 cm groot een versie van jezelf, een superheld of misschien wel een eenhoorn. We maken gebruik van verf en verschillend knutselmateriaal voor een tof resultaat.

Tas

Kies een van de super leuke tassen uit om helemaal in jouw stijl te pimpen.

Pruik

Pimp een te gekke pruik. Vlechtjes, staartjes, veren of bloemen in het haar alles kan en mag, niks is te gek. vanwege de moeilijkheidsgraad raden wij dit feestje aan vanaf 8 jaar.

Klok

Kan jij al klok kijken of ben je dit nog aan het leren? Maak dan zon toffe klok die helemaal past in het door jouw gekozen thema.