Wij gaan tipi tentjes verhuren

Afgelopen zomervakantie, ben ik met ons gezin naar Zweden geweest. Wat hebben wij het daar leuk gehad, en als je dan zo heerlijk ontspannen weg bent ontstaan er nieuwe ideeën. Zo had ik al een aantal keer de vraag gekregen of ik ook tipi tentjes verhuurde voor slaapfeestjes. Tijdens de vakantie dacht ik, ja dit ga ik gewoon doen! En toen ik mijn idee vertelde aan mijn man en dochters, zeiden ze allemaal JA doen mam! Wij gaan wel test slapen in de tipi tentjes. Hoe leuk is het om tipi tentjes te gaan verhuren, en dan met alles erop en aan, dus eigenlijk net zoals de feestjes die ik geef in de knutselschuur, dat is mijn plan. Als ouder helemaal ontzorgd worden. Dus niet alleen het tipi tentje verhuren, maar ook een luchtbed met pomp, dekbed + kussen met bijpassend beddengoed, hoeslakens, bedtafeltje, verlichting en accessoires.

30 aug 2022